Uutinen

Maailman suurin varhaiskasvatuksen vanhempainilta tulee taas!

Opetushallituksen järjestämä Maailman suurin varhaiskasvatuksen vanhempainilta järjestetään suorana lähetyksenä verkossa 4.9.2024 klo 17.50–19.15.

Jo neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma syventyy tänä vuonna lasten matemaattisen ajattelun kehittymiseen leikin, oivaltamisen ja oppimisen ilon kautta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita varhaiskasvatuksen koko henkilöstö, varhaiskasvatuksessa olevien lasten vanhemmat ja huoltajat sekä myös huoltajat, joiden lapselle varhaiskasvatus on tulevaisuudessa ajankohtaista.

Vanhempainilta on hyvä tilaisuus vaihtaa kokemuksia muiden työntekijöiden ja vanhempien kanssa.

Kunnat ja varhaiskasvatuksen järjestäjät voivat yhdistää tilaisuuden omiin vanhemmille ja huoltajille suunnattuihin tilaisuuksiinsa. Tapahtuman tallenne on katsottavissa 13.9.2024 saakka.

Osallistuminen

Tapahtumaan kirjaudutaan Howspace-alustalla. Kirjauduttuasi saat sähköpostiisi osallistumislinkin alustalle, jossa illan ohjelmaa voi seurata. Howspacessa pääset jo etukäteen vastaamaan vanhempainillan ennakkokysymyksiin ja osallistumaan keskusteluun.


>> Tietoa illan ohjelmasta (Opetushallitus)
>> Information om kvällens program (Utbildningsstyrelsen)

Talentia on ollut mukana valmistelemassa tapahtuman ohjelmaa. Muita yhteistyötahoja ovat Suomen Vanhempainliitto, Hem och Skola, Opetusalan ammattijärjestö OAJ, Suomen Lastenhoitoalan Liitto ry, Kuntaliitto, Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto VOL, Tehy, Ammattiliitto JHL ja SuPer.

Käytä somessa tunnistetta #VakanSuurinVanhempainilta.

Lisätiedot:

Anne Rytilahti

Erityisasiantuntija
Sosiaalihuollon ammatinharjoittaminen ja vaikutustoiminta ammatillisissa asioissa, erityisesti varhaiskasvatuksessa.
09 3158 6028