Järjestäytymiskokouksen muistio

Tiistaina 19.3.2024 Talentia Kainuun uusi hallitus kokoontui järjestäymiskokoukseen Business Konttorille. Kokouksen yhteydessä juhlimme myös kansainvälistä sosiaalityön päivää!

Kokouksessa mietimme loppuvuoden ohjelmaa jäsenille ja millä eri tavoin voimme juhlistaa 75-vuotiasta Talentiaa. Valitsimme myös hallituksen jäsenille omat vastuualueensa yhdistyksen toiminnassa.

Sihteerinä toimii Maarit Rautiainen. Rahastonhoitajana Ahti Veteläinen. Tiedotus- ja viestintävastaavana Carolina Mikkonen. Työtaistelupäällikönä Tarja Immonen. Opiskelija- ja oppilaitosvastaavana sekä jäsenhankintavastaavana Marja-Leena Oikarinen

Liittovaltuustovaalien ehdokasasettelu loppuu 15.4.2024. Ehdokkaaksi lähteminen herätti kiinnostusta kokouksessa ja toivottiin, että jäsenissä herää myös kiinnostusta lähteä ehdolle. Olisiko sinusta ehdokkaaksi?

Keskustelimme myös Talentiassa meneillään olevasta jäsenhankintakampanjasta ja mietimme eri keinoja houkutella työkavereita mukaan Talentian jäseneksi.

Heräsikö sinulla jotain ajatuksia? Millaista toimintaa toivoisit paikallisen yhdistyksen tarjoavan sinulle? Laita sähköpostia osoitteeseen kainuu@talentia.fi, jos sinulle tulee mieleen jotain mitä toivot alueyhdistykseltäsi.

ps. Tiesithän, että Talentia Kainuu löytyy myös instagramista, facebookista ja X:stä nimellä Talentia Kainuu.